logo från Par

Våra tjänster

Vi utför de flesta typer av bygg- och renoveringsarbeten. Här kan du läsa om vilka tjänster vi erbjuder samt se bilder från tidigare projekt. Har du något speciellt önskemål som du inte hittar bland våra tjänster, kontakta gärna oss – ingenting är omöjligt!
Här kan ni hitta bilder från våra referensobjekt. 

Snickeri

Vill du bygga en ny altan eller terrass, ett staket eller förråd - vi kan hjälpa dig med alla former av snickeriuppdrag. 

Köksrenovering

Vi har mycket erfarenhet inom köksrenovering. Känner du att du behöver ett helt nytt kök, eller bara förnya vissa delar som kakel eller köksluckor?  Vi ställer gärna upp.

Inredningsjobb

Vi hjälper gärna med de flesta typer av inomhusrenovering. Vi kan ändra på planlösning genom att flytta väggar och installera dörrar. Vi spacklar, målar eller tapetserar väggar, lägger golv inklusive golvvärme. En extra detalj inom interiör som är uppskattad av många kunder är ett extra tak med spotlight: det gör rummet eller lokalen ljusare och ger extra glans. 

Exteriörjobb

Inom exteriörjobb kan vi erbjuda tjänster som fasadrenovering, grund och fasad målning samt byte av tak, fönster och dörr.  Även olika typer av ny- eller ombyggnad tar vi gärna som uppdrag. Nytt garage eller carport? Eller även större och soligare terrass?